Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Ekseri yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Olası yangın yahut rastgele bir ateş yerinde binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları kuruluşlmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 geçim sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yetişmek; dayanıklı, bediiyat baplara en şık fiyatlarla malik cereyan etmek yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden anlık veri alabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin muayene şeşna allıkınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından himmet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, spontane kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni plan derunin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni bapları yangın takkadak hızlı bir şekilde tahliyeyi esenlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren yahut engelleyen özel kapılardır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya doğru ve kolaylıkla açılabilen Yangın Merdiveni Kapısı konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın merdivenine giriş ile ön sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı yükü esasi cebinır.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale yüksek birinci sınıf yangın baplarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page